Deze tien lenteparfums zijn gewoonweg onweerstaanbaar

Met een lekkere geur maak je elke moeder blij. De grootste uitdaging? Het perfecte flesje selecteren. We helpen je alvast op weg met dit overzichtje van de nieuwste releases.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Eau de Karma Happiness

Thomas Sabo werkt zich dit seizoen in de kijker met het parfum ‘Eau de Karma Happiness'. Een bron van evenwicht, welzijn en harmonie. De geur is samengesteld met opwekkende en stimulerende ingrediënten: bergamot, grapefruit, mandarijn en groene thee, in combinatie met essences van rozen, neroli en perzik, in harmonie met amber, muskus en cederhout.

Mon Guerlain

Guerlain stelt ‘Mon Guerlain' voor, een nieuw vrouwelijk en sensueel parfum dat zijn inspiratie diep in de natuur zoekt, met krachtige grondstoffen. Deze frisse melange van meester-parfumeur Thierry Wasser is gecreëerd op basis van Carla lavendel, Tahitiaanse vanille, Sambac jasmijn en Album sandelhout.

Splendida Rose Rose

Bulgari presenteert ‘Splendida Rose Rose', een ware explosie van bloemen. De natuur staat centraal in dit parfum, met noten van mandarijn en essence van bramen, in combinatie met extracten van patchouli, sandelhout en vetiver. De kern is een verrassend huwelijk van Damask roos en essentiële olie van rozenblaadjes.

White Musk L'Eau

The Body Shop stelt deze zomer ‘White Musk L'Eau' voor, een nieuwe vegan fragrance die de sensuele noten van het originele parfum mengt met frissere en groenere seizoensgeuren. Het merk onderscheidt zich door een essence te creëren op basis van fairtrade alcohol, gedistilleerd uit Braziliaans suikerriet. De ingrediënten zijn iris, lelie, jasmijn, roosessentie en peer.

SKY di Gioia

Giorgio Armani Beauty lanceert ‘SKY di Gioia', een nieuw geurtje dat geïnspireerd is op de pracht en rijkdom van de natuur. Marie Salamagne ging op zoek naar een opvallend beeld, als een “zonsopgang”. Centraal staat de Centifoliaroos, die gesublimeerd wordt door toetsen van lychee en groene peer. Hints van pioen en Helvetolide witte muskus verrijken deze bloemige en fruitige alliantie.

Eau de Rochas

Rochas presenteert de nieuwste geurcompositie van zijn iconische parfum ‘Eau de Rochas'. Die dompelt je onder in een zomerse, wilde kreek omringd door pijnbomen. Het centrale ingrediënt is oranjebloesem, in combinatie met noten van knapperige groene appel en pepermuntolie. Het geheel wordt versterkt door de sensuelere geuren van cederhout, amber en witte muskus.

Bonbon Spring Summer

Viktor&Rolf opent een nieuw, geurig hoofdstuk van zijn ‘Bonbon' collectie, met een zomers zoete en frisse versie. Na ‘Bonbon' en ‘Bonbon Couture' verrast deze eau de toilette ‘Bonbon Spring Summer' met noten van grapefruit, Arabische jasmijn, suiker en karamel, de verslavende touch van de ‘Bonbon' collectie.

Beautiful Day

Jean-Charles de Castelbajac maakt zijn grote comeback in de parfumwereld met ‘Beautiful Day', een nieuwe geur boordevol energie en enthousiasme. Een viering van het leven. Meester-parfumeur Maurice Roucel kiest voor groene amandel om de aandacht te trekken. Dat steringrediënt wordt gesublimeerd door bittere sinaasappel, gecombineerd met heliotroop, lelietje van dalen en oranjebloesem. Op de achtergrond vinden we nog noten van tonkaboon, vanille en muskus.

CK One Summer 2017

Calvin Klein haalde de inspiratie voor zijn uniseks parfum ‘CK One Summer' in de ambiance van een zwoele, feestelijke avond in de woestijn. Het resultaat is een warme en bruisende mix van limoen, cederappel, komkommer, een trio van paprika's, romige muskus, guajakhout en saffraan. Het helderblauwe flesje ademt zomer en vakantie uit.

GUESS 1981

Guess heeft een nieuw vrouwenparfum, GUESS 1981, een bloemige musk van parfumeur Stephen Nilsen. Deze ode aan de Californische natuur bevat noten van viooltje, ambrette, jasmijnblaadjes, peer, sandelhout, cederhout, amber en musk.