Dries Mertens en Katrin Kerkhofs zijn weer samen gespot

Dries Mertens en zijn jeugdliefde Katrin Kerkhofs zijn weer samen opgedoken in het openbaar. Het lijkt erop dat de breuk toch niet zo definitief is. 
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

Hun omgeving bevestigt dat de twee aan hun relatie werken. Er doet een foto de ronde op sociale media waarop Katrin en de Rode Duivel samen een pintje drinken in Napels. Daar valt niet uit af te leiden of ze weer een stel zijn, maar het is wel duidelijk dat ze het naar hun zin hebben.

https://t.co/WGUc4lwAcG - Dries-Kat, riscoppia l'amore! Mertens e la moglie di nuovo insieme pubblicamente al Vomero [VIDEO ESCLUSIVO]

— CalcioNapoli24.it (@CalcioNapoli24) April 27, 2017

Ze zijn samen met een paar vrienden naar een wijnbar gegaan om wat van de muziek te genieten. Volgens een persoon uit Katrins entourage praten de twee nog steeds en doen ze dingen samen omdat ze nog altijd goed overeenkomen.

Het is voor het eerst dat ze samen in het openbaar zijn gezien sinds het nieuws was uitgekomen dat er een barst in hun huwelijk was. Het wordt afwachten of ze hun tien jaar lange relatie weer een kans zullen geven.