Brits koppel trouwt in museum vol ingeblikt eten

In Austin, Minnesota, staat het 'Spam'-museum. Daar is een Brits koppel, met een voorliefde voor ingeblikt eten, getrouwd. Het was de eerste keer dat het museum fungeerde als trouwlocatie.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

Het was de ietwat gekke Mark Benson (42) - die in 2015 zijn tweede naam veranderde in 'I Love Spam'- die op deze opmerkelijke plaats zijn vrouw Anne Mousley (33) het jawoord gaf.

Ongezien

De bizarre ceremonie werd voorgezeten door senior brand manager en 'officiële Spam-minister' Jaynee Sherman. De plechtigheid werd bekeken door 50 verbijsterde toeschouwers en bijna 12.000 kijkers op Facebook Live.

Spam-kleuren

Benson ging gekleed in een kostuum met een op maat gemaakt vlinderstrikje. Zijn vrouw in het wit met een boeket gekleurd als een blauw-geel Spam-blikje. Na de plechtigheid kon iedereen genieten van een eetfestijn met, u raadt het al, ingeblikt vlees op het menu. Een trouwerij om niet snel te vergeten!

#WikiWirral #Wirral Meat-mad couple marry at Spam museum - Mark Benson and fiancee Anne Mousley travelled thous... https://t.co/bF1TGCwFIz

— wikiwirral (@WikiWirral) 26 april 2017