Tanja Dexters ontkent dat ze gekust heeft met Anthony Kumpen

Tanja Dexters ontkent in alle talen dat ze ooit met Anthony Kumpen gekust heeft. Dat haar relatie met Ignazio Moser is afgelopen, klopt wel. 
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

"Niets van aan", reageert de ex-Miss België in Story. Ze heeft nooit gekust met de man van haar goede vriendin Griet. "Ik ben eerst met enkele meisjes gaan eten in restaurant La Botte in Genk, Griet was daar ook bij", zegt Dexters. "Tegelijk met Griet en Anthony ben ik weer vertrokken en we hebben zelfs bij hen thuis nog iets gedronken." Volgens Dexters is het normaal dat er veel over single vrouwen wordt verteld. "Ik blijf wel eens bij haar en Anthony logeren", zegt ze. Na de geruchten van vorige week hebben de twee vriendinnen met elkaar gebeld "en er eens goed mee gelachen", aldus de presentatrice.

Griet en haar man Anthony betreuren de geruchten. "Ik vind het jammer dat er zulke dingen verspreid worden. We mogen ons blijkbaar niet meer amuseren in het openbaar. Onder vrienden zijn we gewoon heel lijfelijk en doen we graag gek", vertelt Griet. Anthony en Tanja kennen elkaar al bijna twintig jaar. "Ik zou niet weten waarom ik haar nu plots zou zoenen", zegt hij.