Ryan Reynolds vliegt liever niet met kinderen

Ryan Reynolds zal niet meteen op een vliegtuig stappen met zijn twee kinderen. Dat heeft de acteur in de ochtendshow 'Good Morning America' duidelijk gemaakt. De eerlijke vader beschreef de situatie als een nachtmerrie.
door
Liza
Leestijd 2 min.

Ryan Reynolds staat bekend als een man die geen doekjes windt om het vaderschap. Zo twittert hij regelmatig hilarische berichtjes over zijn dochters.

Went to Disneyland because my daughter's obsessed with Mickey Mouse. She was so excited when I got home and told her.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) January 30, 2017

I watched Frozen without my two year old this morning. Despair reveals itself in many forms.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) November 9, 2016

On our 6am walk, my daughter asked where the moon goes each morning. I let her know it's in heaven, visiting daddy's freedom.

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) October 16, 2016

In het ochtendprogramma 'Good Morning America' stelde de acteur zijn nieuwe science fiction-thriller 'Life' voor. Tijdens het interview kwam reizen met kinderen ter sprake. Iets wat de veertigjarige vader duidelijk niet graag doet. “Ik had altijd wel empathie voor ouders met kleine kinderen in het vliegtuig”, zegt Reynolds. “Je zag ze zweten en nerveus zijn omdat hun kinderen aan het schreeuwen zijn en iedereen zich daaraan ergert. En nu ben ik zelf zo'n ouder.”

Vliegen met zijn twee dochters zal Reynolds dus koste wat kost vermijden. De acteur grapte dat hij nog liever een beker vergif drinkt dan dat hij met zijn kroost een vliegtuig instapt. De hilarische vader heeft samen met zijn vrouw Blake Lively twee dochters, eentje van twee jaar oud en eentje van vijf maanden.

Vooral zijn oudste dochter bezorgt haar vader gênante momenten en kopzorgen. “Als ze twee jaar zijn, trekken ze al hun kleren uit en stellen ze zich voor aan iedereen op het vliegtuig”, zegt hij lachend. "Dan wil je zo snel mogelijk in een veld landen."

WATCH: "I would rather drink a piping hot bowl of liquid rabies than get on a plane with my two children." @VancityReynolds on parenting ??? pic.twitter.com/G9xAUOMm3N

— Good Morning America (@GMA) March 16, 2017