Photoshop loopt nog maar eens mis

De designersite 'Net-a-porter' heeft de bal serieus misgeslagen bij het uploaden van een foto. Op de foto stond een model dat tegen een witte achtergrond poseert, net zoals bij alle andere foto's. Klein detail: op die foto stonden ook nog tal van aanwijzingen hoe hij aangepast moest worden. 
door
Liza
Leestijd 1 min.

De foto is intussen offline gehaald, maar op de oorspronkelijke afbeelding was er iets helemaal anders te zien. Blauwe pijlen wezen naar de schouder, armen en middel van het model om aan te tonen wat er nog moest bijgewerkt worden met photoshop. Bij de pijltjes stond ook nog "versmallen alsjeblieft".

Foto: Net A Porter

De site ontkent dat de opmerkingen op het model zelf sloegen en beweert dat ze verwezen naar de kledingstukken. "We willen foto's plaatsen die de kleren zo goed mogelijk weergeven. De notities erbij waren voor de items," zegt de woordvoerder in een reactie aan Cosmopolitan.

Major awks for Net-A-Porter! They just published their photoshop requests via their website! #SomeonesFired. pic.twitter.com/acZcRdYNd5

— That Cardiff Girl (@thatcardiffgirl) March 9, 2017