De ultieme relationship goal: een aanzoek onder het noorderlicht

Een Australische fotograaf heeft zijn vrouw onder het noorderlicht ten huwelijk gevraagd. Het was de tweede poging nadat zijn vriendin bij de eerste keer de ring onbewust had weggegooid.
door
Timmy
Leestijd 1 min.

Dale Sharpe en Karlie Russell leerden elkaar zeven jaar geleden kennen. Ze zijn beide gepassioneerd door landschapsfoto's en het noorderlicht. Enkele maanden geleden ging het koppel op reis naar IJsland. Sharpe had een ring in een flesje handcrème verstopt en vertelde zijn vrouw dat die heel duur was.

Toen bleek dat de bagage te zwaar was, gooide Russell het flesje weg zonder dat haar vriend er iets van wist. De ring ter waarde van bijna 3.800 euro belandde zo in de vuilbak. Hij wilde haar onder het noorderlicht een aanzoek doen. "Ik had nog nooit iets dergelijks gehoord, dus leek het mij uniek", vertelt Sharpe aan de Daily Mail Australia.

Maanden na de eerste poging ging het koppel nog eens op vakantie naar Scandinavië. Wanneer de fotograaf zijn materiaal had klaargemaakt voor een foto, knielde hij onverwachts. De huwelijksfoto gaat nu de hele wereld rond.

Foto DK Photography