'Friends'-cast houdt in het geniep voltallige reünie

De zes vrienden uit de populaire reeks 'Friends' zijn voor het eerst terug samengekomen. Jammer genoeg vond hun reünie plaats ver weg van alle media-aandacht. 
door
Timmy
Leestijd 1 min.

De personages Chandler, Joey, Monica, Phoebe, Rachel en Ross hebben voor het eerst in dertien jaar met z'n allen een samenkomst gehouden. "We zijn bij elkaar geweest voor een etentje", verklapt Lisa Kudrow, die de rol van Phoebe vertolkte, in de show Today. "Het was heel gezellig en we hebben bijna non-stop gelachen."

De actrice ziet een bioscoopfilm of een nieuwe serie met de cast niet zitten: "Het was leuk omdat een groep 20-plussers een eigen familie vormde, maar nu zouden ze allemaal een eigen gezin hebben. Dus waar zouden we dan naar moeten kijken?"

 

Courteney Cox, die Monica speelde, vertelde in 2014 dat ze al jaren een hereniging probeert te organiseren. Vorig jaar was er bijna sprake van een gehele samenkomst voor een tv-special op televisiezender NBC, maar Matthew Perrey excuseerde zich omdat hij in Londen zat voor opnames.

De laatste aflevering dateert van 2004, maar dat is geen reden om de nostalgische begintune van de serie te laten liggen.