Vier nieuwe temptations worden losgelaten op de koppels

Een nacht na de eerste kampvuurbeelden hebben de koppels op Temptation Island een beeld kunnen vormen over hoe hun ware liefde zich gedraagt op het andere resort. Jefferson en Niels vrezen dat hun liefje zal ingepakt worden en ook Jolien is bang dat ze Herbert zal verliezen aan Saartje. Opgepast, spoiler alert.
door
Timmy
Leestijd 1 min.

Lize is de hele nacht wakker gebleven met Ken en zijn gitaar, want na het kampvuur “was ze er klaar mee”. Is het een excuus om bij Ken te zijn of is het nu echt voorbij met haar ‘Jeffie'? Jolien voelt zich ook gekwetst omdat Herbert zei dat Saartje en hij "bij elkaar passen". Dat zinde haar helemaal niet.

Maar er is geen tijd om te treuren, want er staat een date op de koppels te wachten. Ze krijgen de keuze: hun date zelf aanduiden of zich laten verrassen. Ondertussen laten de programmamakers vier nieuwe singles los. Hun komst zorgt voor heel wat jaloezie.

Lize en Rosanna kiezen beiden voor een avontuurlijke date en komen oog in oog te staan met de nieuwe verleiders: Ardian en Boy. Maar ook Jefferson en Niels gaan voor de verrassing en krijgen verleidsters Lynn en Natasja voorgeschoteld.

Wanneer de avond valt, is er op elk resort nog een welkomstfeestje georganiseerd en die gaan er hevig aan toe. Bij het kampvuur van volgende week zullen koppen rollen, want Niels is een stap te ver gegaan met verleidster Parastoo.