Modellen redden groep tieners uit ijskoude vijver

Een groep tieners is deze week door het ijs gezakt terwijl ze een selfie probeerden nemen in het New Yorkse Central Park. Gelukkig voor de slachtoffers, passeerden net enkele heldhaftige voorbijgangers.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Modellen Ethan Turnbull en Jonas Bennett waren toevallig aan het skateboarden toen ze de tieners in nood zagen. De twee hunks sprongen in het ijzige water om de jongeren te redden.

"Ik moest kiezen: ofwel kijk ik toe hoe ze verdrinken ofwel probeer ik ze te redden", getuigt Bennet op zijn Instagrampagina. De redding liep niet over een leien dakje.

"Toen ik tot mijn middel in het water stond, klampten twee jongeren zich aan me vast. Zo trokken ze me onder water. Ik moest ze allebei opheffen en naar Ethan gooien. Met een ladder bracht ik de andere twee aan land. Achter hen waren nog twee levenloze lichamen die ik niet meteen kon bereiken. Al zwemmend heb ik ze vastgenomen en naar de oever gebracht", vervolgt de koene kerel.

De politie en brandweer kwamen ook snel ter plaatse. Mede dankzij de interventie van de aantrekkelijke heren overleefden alle jongeren het ongeluk.