Vrouw schenkt per ongeluk 8.000 dollar weg

Een Amerikaanse vrouw heeft een hemd van haar man aan een handelszaak geschonken. Maar per abuis was het kledingstuk meer waard dan ze dacht.
door
Timmy
Leestijd 1 min.

De 65-jarige Bob Hoffman wilde zijn vrouw Linda verassen met een prachtig cadeau. Hij had 8.000 dollar (zo'n 7.516 euro) gespaard om haar droomreis naar Italië waar te maken. “Op een dag wilde ik naar mijn vrouw stappen om haar te zeggen dat we onze koffers konden pakken”, zegt de Amerikaan tegen de lokale krant The Orange County Register.

De man had de centen in een envelop gestoken en dat verstopt in een hemd. Wanneer Bob het geld tevoorschijn wilde halen, was het kledingstuk nergens te bespeuren. Zijn vrouw Linda had het gedoneerd aan een winkelketen. Het koppel haastte zich naar de zaak, maar ook daar konden werknemers het hemd niet vinden.

“Bob heeft een sterke persoonlijkheid, maar die dag was hij gebroken”, getuigt zijn vrouw. De volgende ochtend kreeg het koppel een telefoontje van de winkel. Een medewerkster had het hemd tussen een stapel kleren gevonden. En als bij wonder lag de envelop er nog in.