Mijn start-upidee: Ann Peeters

door
marketing
Leestijd 1 min.

maar durfde niet.»

Bizidee kneedt ideeën tot startups. Ann Peeters won in januari de Pop Poll ideeënwedstrijd en krijgt nu een duwtje in de rug om haar Ankerpunt voor jonge weduwen en hun minderjarige kinderen te realiseren.

Hoe ben je op dit idee gekomen?

Ann: “In mei 2014 ben ik onverwacht weduwe geworden. Ik heb drie jonge kinderen en kon moeilijk praten over onze gevoelens, terwijl ik alleen maar wou vloeken.”

Welke ondersteuning had je gewild?

“Ik zocht naar activiteiten met andere weduwen, maar vond enkel praatgroepen en het leeftijdsverschil met de andere vrouwen was te groot. In Nederland ontdekte ik De Jonge Weduwe, een stichting die lunches in een ongedwongen sfeer organiseerde. Dat wou ik in België starten.”

Welke activiteiten zal je Ankerpunt organiseren?

“In maart begin ik met lunches en koffiemomenten, maar ik wil ook samenwerken met lokale ondernemers om een uitstap naar de dierentuin of massages te kunnen aanbieden. Geïnteresseerden kunnen mij contacteren via de Facebookpagina Ankerpunt voor jonge weduwen en minderjarige kinderen.”

Ook een goed idee? Doe mee aan de Pop Poll van Bizidee. Post je idee hier en ontdek wat je in handen hebt: goud of hout. En wie weet win je nog een prijzenpakket ter waarde van 4.000 euro. www.bizidee.be/pop-poll


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Bizidee.