Vind jouw job op Brussels Airport

Een klein jaar na de terroristische aanslagen komen de meer dan 20.000 medewerkers op Brussels Airport tot een opvallende conclusie. “We zijn een nog hechtere luchthavengemeenschap geworden.” Het Brussels Airport House-team rekruteert nu volop nieuwe mensen in voorbereiding op de zomerperiode.
door
marketing
Leestijd 1 min.

“?Hoe vind ik mijn droomjob op de luchthaven??”

Dat zijn twee vragen die de luchthavenbedrijven dagelijks krijgen. Voortaan kunnen ze verwijzen naar één infopunt: www.brusselsairporthouse.be.

Brussels Airport House is een partnerschap van organisaties die voor de dienstverlening op de luchthaven instaan, waaronder VDAB. Het platform bundelt informatie en vacatures van meer dan 250 bedrijven.

Maak jezelf luchthavenproof

“Wie zich kandidaat wil stellen, hoeft niet meer op infosessies te wachten”, zegt Valérie Fierens (33), bedrijfsconsulent bij Brussels Airport House. “We zijn het aanspreekpunt geworden voor tewerkstelling op de luchthaven. Alle infosessies zijn digitaal. Je vindt er een presentatie over werken op de luchthaven en informatie over hoe solliciteren.”

Wie kans wil maken op een job, moet alvast aan vijf basisvoorwaarden voldoen:

  • Talenkennis van Nederlands, maar ook Engels en Frans
  • Flexibel zijn voor shiftwerk en inspelen op onverwachte gebeurtenissen.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer hebben.
  • Zin hebben om in de speciale internationale omgeving te werken.
  • Blanco strafregister.
  • Voldoe je aan deze vijf basisvoorwaarden? Kom dan langs bij ons op kantoor en maak je dossier als werkzoekende luchthavenproof. Eens ingecheckt vind je sneller een job.


    Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner VDAB.