De werkdag van Celine, hostess op het Autosalon

Celine Hulet (29) werkt sinds vijf jaar als hostess via het agentschap Double You. Momenteel glimlacht Celine negen lange dagen op de stand van Peugeot op het Autosalon.
door
marketing
Leestijd 1 min.

07:30

“Ik sta op en neem de tijd om me perfect op te maken en mijn haar te doen. Als hostess moet ik er super goed uitzien. Omdat ik in Brussel woon, ben ik met de metro snel op het Autosalon.”

08:30

“We komen met het hele team samen voor het Salon de deuren opent. Ze briefen ons over het verloop van de dag bij een koffie of een glas fruitsap. Vooraf hebben we al een infodag gehad over de modellen en nieuwigheden van Peugeot.”

?09:00

“Mijn lange werkdag begint, en zal pas over tien uur aflopen. Ik en de andere hostessen delen de catalogus van Peugeot uit aan geïnteresseerden. Wie meer informatie wil, verwijs ik naar een commerciële informant.”

?12:00

“We eten in twee shiften tussen 12 en 14 uur. Ik geniet van het uurtje rust, het praten en lachen met de andere hostessen en medewerkers.”

20:00

“Een uurtje geleden sloot het Autosalon de deuren. Nu kruip ik al in mijn bed. Soms neem ik nog de tijd om te eten. Tijd voor vrienden en studeren is er niet. Ik ben veel te moe en moet morgen weer fris zijn.”