FIBA Europe Cup - Antwerp is na stuntzege tegen Demir Insaat leider in zijn groep

Op de vierde speeldag in groep L van de Europe Cup basketbal heeft Antwerp woensdag gestunt door het Turkse Demir Insaat een eerste nederlaag toe te dienen. Het werd 86-64 na een onwaarschijnlijk sterke tweede helft van de thuisploeg. Bij de rust stonden de Giants immers nog 33-42 achter. In het derde (24-9) en vierde (29-13) kwart waren ze echter oppermachtig. Na drie zeges en één nederlaag gaat Antwerp meteen ook aan de leiding in de groep. Het verschil in Istanboel was immers kleiner. Antwerp verloor daar met 81-67. Antwerp en Demir Insaat hebben nu allebei 7 punten. Het Franse Gravelines en het Slovaakse Prievidza volgen met 5 punten. Volgende woensdag trekt Antwerp voor zijn wedstrijd van de vijfde speeldag naar Gravelines, dat woensdag met 68-79 ging winnen bij Prievidza. De zes groepswinnaars en de beste twee tweedes plaatsten zich voor de achtste finales. De andere acht plaatsen worden daarin ingevuld door teams uit de Champions League.