Nederlandse crimineel in stijl begraven

Martin Kok is afgelopen week begraven nadat hij vermoord werd. De crimineel werd tijdens zijn laatste reis, van Volendam naar Amsterdam, begeleid door vier vrouwen die voor de gelegenheid in weinig verhullende outfit te werk gingen.
door
Lennart
Leestijd 1 min.

Tijden de dienst werd naar hartenlust champagne gedronken. Nabestaanden spraken Kok nog een woordje toe: “Je was een topgozer. Een moordgozer”, klonk het. De Nederlandse omroep PowNed was erbij en filmde het gebeuren. Vuurwerk sloot de ceremonie af.

Kok werd rond half twaalf 's nachts doodgeschoten op de parking van seksclub Boccaccio. De man was sinds kort op vrije voeten, na een straf uit te hebben gezeten voor een dubbele moord, onder meer op de nieuwe vriend van zijn ex.

Kok had wel degelijk zijn leven gebeterd. Hij trok zich terug uit criminele praktijken en hield zich bezig met het maken van een blog, die relaas deed over de gang van zaken in de Nederlandse onderwereld. Dat werd hem door verschillende misdadigers niet in dank afgenomen. Nabestaanden hebben al aangegeven met de blog te willen verdergaan.