Man vraagt geld koffie terug na mislukte date

Een Britse man heeft het geld voor de koffie die hij trakteerde tijdens een date teruggevraagd omdat de dame niet naar een etentje bij hem thuis wilde komen. De vrouw blijft verbijsterd achter.
door
Lennart
Leestijd 1 min.

Na een aantal mislukte relaties besloot de Londense Lauren Crouch haar geluk op dating app Tinder te beproeven. Daar duurde het niet lang vooraleer ze een afspraakje vastlegde met een man.

De ontmoeting voltrok zich in een koffiebar, waar ze gedurende een halfuur vrijuit over allerlei onderwerpen spraken. Het gesprek verliep vlot, maar Crouch voelde de vonk niet overslaan.

Toen de man haar de dag erna uitnodigde voor een etentje bij hem thuis, bedankte ze dan ook vriendelijk. Gekrengd in zijn eer antwoordde de versierder fijntjes: "Zou je me het geld voor de koffie kunnen teruggeven? Ik houd niet van geld verspillen en zou het graag in een volgende date met iemand anders gebruiken.”

Haar verhaal, dat ze op haar blog deelde, ging meteen viraal. Crouch kreeg daarop nog verschillende getuigenissen toegestuurd van vrouwen die in eenzelfde situatie verzeild waren geraakt.