Europa League - Nicolae Stanciu tevreden met eerste doelpunten voor Anderlecht

door
Belga
Leestijd 1 min.

Nicolae Stanciu had donderdag met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de ruime thuisoverwinning van Anderlecht in de Europa League tegen Mainz. "De ovatie van het publiek deed erg veel deugd", vertelde de 23-jarige Roemeen na afloop. "Ik ben tevreden dat ik vanavond mijn eerste doelpunten voor Anderlecht gescoord heb", aldus Stanciu, die afgelopen zomer voor tien miljoen euro gekocht werd. "Mijn eerste treffer viel met wat geluk, eigenlijk had ik een voorzet in gedachte. Maar een goal is een goal en scoren doet altijd plezier. Ik wil ook nog mijn ploegmaat Chipciu bedanken voor beide assists."

"Ik heb altijd in mezelf geloofd", blikt Stanciu terug op zijn eerste maanden bij Anderlecht, waarin hij niet tot scoren kwam. "En als ik geen doelpunt maakte, deed ik mijn uiterste best om de ploeg te helpen. Ik ben na deze zege vooral blij voor onze ploeg en fans."

Ook Massimo Bruno pikte zijn doelpunt mee. "We waren vanavond erg efficiënt", oordeelde de 23-jarige aanvaller. "De score is misschien wel wat overdreven. Ik ben ook blij dat ik me met een goal in de kijker heb kunnen spelen. Hopelijk krijg ik nu meer kansen om me te tonen, want ik heb te veel ambitie om op de bank te zitten."

bron: Belga