'Voorprogramma's' Oasis blazen geruchten over reünie nieuw leven in

De britpopband Oasis zou bezig zijn met de voorbereidingen op een reünietournee. Dat moet blijken uit de geruchten dat de broers Gallagher bands benaderen om hun voorprogramma te verzorgen.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Fans van de betere britpop wachten al jaren op een reünie van de bekvechtende broers en hun gebeden worden misschien binnenkort beantwoord. Het Australische Noise 11 zegt van een insider te weten dat Oasis momenteel bezig is met de samenstelling van het voorprogramma van een nieuwe tournee.

De muziekwebsite heeft het over "een Britse rockband uit de jaren 90 met een sterke link met Liam Gallagher". De grootste kanshebber zou Ride zijn, omdat een lid de groep al zowel met Oasis als de sologroep van Liam meegespeeld heeft.

Een reünie lijkt al jaren een van de meest onwaarschijnlijke gebeurtenissen in de muziekwereld. Liam en Noal Gallagher leven al jaren in onmin met elkaar en zijn niet te verlegen om die frustraties in interviews te uiten. Zo zijn de voorbije jaren al verwijten zoals "aardappel", "pad" en "een enge clown" al over en weer gevlogen.