Jupiler Pro League - Zulte Waregem en Club Brugge delen de punten in zwakke topper

door
Belga
Leestijd 1 min.

Zulte Waregem en Club Brugge zijn zaterdag op de dertiende speeldag van de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. Zulte Waregem behoudt zo zijn leidersplaats, maar kan zondag nog bijgebeend worden door Anderlecht. Club Brugge springt voorlopig over Charleroi naar de derde plek. Zulte Waregem en Club Brugge wonnen beiden hun laatste twee competitiewedstrijden, maar leken aan de Gaverbeek nooit echt geïnteresseerd in een driepunter. In een kansarme partij primeerde het vermijden van een tegendoelpunt, waardoor de brilscore op het bord bleef staan.

Later op de avond trekt Lokeren met zijn nieuwe trainer Runar Kristinsson naar Eupen en ontvangt Racing Genk rode lantaarn Westerlo (beide om 20u00). Sint-Truiden ontvangt om 20u30 nog Sporting Charleroi.

Zondag openen Oostende en Standard de debatten (14u30), waarna KV Mechelen AA Gent ontvangt (18u00). Moeskroen-Kortrijk en het bezoek van Anderlecht aan Waasland-Beveren (20u00) zijn de laatste wedstrijden van de speeldag.

.

bron: Belga