Invaller Januzaj verliest met rode lantaarn Sunderland van Arsenal

Sunderland heeft zaterdag in de openingswedstrijd van de tiende speeldag van de Premier League een 1-4 nederlaag geleden tegen Arsenal. Adnan Januzaj mocht twintig minuten voor tijd invallen bij de thuisploeg. Adnan Januzaj zat na een maand blessureleed voor het eerst opnieuw op de bank bij rode lantaarn Sunderland, dat coleider Arsenal ontving. Alexis Sanchez kopte de Gunners na negentien minuten op voorsprong, maar Sunderland kwam na de pauze op gelijke hoogte dankzij een strafschopdoelpunt van Defoe (65.). Arsenal leek even op puntenverlies af te stevenen, maar twee goals van de ingevallen Giroud (71. en 76.) en nog eentje van Sanchez (78.) bezorgden de Londenaars alsnog een ruime driepunter. Sunderland blijft in de stand laatste met slechts twee puntjes. Arsenal wordt voorlopig alleen leider met 23 punten. Manchester City en Liverpool kunnen later op de middag de Gunners wel nog bijbenen.