Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht wil met Runar Kristinsson opnieuw prijzen pakken

door
Belga
Leestijd 2 min.

Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht is met Runar Kristinsson reeds toe aan zijn 22e trainer in zijn 21-jarig beleid op Daknam. De IJslandse ex-speler van de Waaslanders moet de club met beter voetbal opnieuw naar hogere regionen in het klassement brengen.

"Ik verwacht met de komst van Runar Kristinsson opnieuw leuk en aanvallend voetbal op Sporting Lokeren. Hopelijk mag het geluk nu ook wat aan onze kant staan, want dat ontbrak ons de afgelopen weken meermaals", gaf Lambrecht mee. "Met de voetbalkennis van Runar moeten we vrij snel weer punten pakken en opklimmen naar de negende of tiende plaats. Is dat het geval, dan verlengen wij zijn contract automatisch. Ik wil dan ook dat hij hier nog jaren is. Ik gun hem het succes als trainer bij Lokeren, net als de jaren succes die hij hier kende als speler."

"Het komt er bij ons op neer dat de spelers weer hun vertrouwen terug moeten krijgen. Willy Reynders had het eerder al over Runar Kristinsson gehad, maar toen sprong de deal af om allerlei redenen. Nu is zijn komst een feit. Wij wilden een nieuwe stijl qua trainer, met Runar hebben we die. Met Georges Leekens ben ik als vrienden uit elkaar gegaan, maar ik moest als voorzitter iets doen. De resultaten vielen tegen, dan weet je genoeg. Met Kristinsson zou ik graag, net als onder Peter Maes, opnieuw prijzen pakken zoals bekerwinst en wedijveren met de betere ploegen in de competitie", besloot Lambrecht.

bron: Belga