Baby knuffelen? Dat is dan 40 dollar

Een kersverse, Amerikaanse vader trok grote ogen toen hij de rekening van het ziekenhuis zag. Omdat hij zijn baby had geknuffeld nadat die met een keizersnede op de wereld was gekomen, rekende het ziekenhuis hem 40 dollar aan. De vader slaat nu terug.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Redit-gebruiker halfthrottle deelde de bizarre rekening via de sociale nieuwswebsite. Huidcontact tussen vader en kind betekende dat het ziekenhuis 39,35 dollar (36 euro) extra aanrekende.

Bij The Huffington Post verklaarde het ziekenhuis het contact betekende dat een extra verzorger moest ingrijpen, maar de vader lijkt nog altijd een beetje verveeld te zitten met de zaak.

Getuige daarvan een foto van zijn spruit in een truitje, waarop het woord 'free' doorstreept. Wat overblijft is 'hugs $39,35'. Het kledingstuk was een geschenk van een bevriende designer.

Hoewel het een beetje op natrappen lijkt, heeft de actie van de vader zijn doel niet gemist. "Ik begrijp dat er er heel wat verklaring zijn voor het bedrag, maar ik denk dat het ziekenhuis beseft dat ze te ver zijn gegaan. Ik heb vrienden die er werken en ze hebben me verteld dat ze dit nooit meer zullen aanrekenen", aldus halfthrottle bij The Telegraph.