Justin Bieber doet boodschappen in Amsterdamse Albert Heijn

Justin Bieber is gespot aan de kassa van een Amsterdams filiaal van Albert Heijn. Het Canadese tieneridool treedt vanavond en morgen op in het Sportpaleis in Antwerpen en wil dat alvast met een goed gevulde maag doen.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Bieber en de Nederlandse dj Martin Garrix stonden aan de kassa aan te schuiven met een winkelmandje waarin wat eten en bier lag verscholen. "Ze hadden geen beveiliging bij zich", zegt de winkelmanager aan Metro NL. ”De hele winkel stond in rep en roer. Bieber wilde niet op de foto. Dat vroeg ik hem wel, maar hij heeft redelijk snel de winkel weer verlaten."

Aan het Sportpaleis in Antwerpen hebben enkele tientallen jonge fans van de popster de nacht van dinsdag op woensdag buiten doorgebracht om zeker als allereersten de zaal binnen te mogen waar hun idool vanavond optreedt. De lokale politie ging een kijkje nemen en probeerde, net als medewerkers van de evenementenhal zelf, om de jongeren op andere gedachten te brengen, maar dat mocht niet baten.

look at my bby being in the albert heijn doing some grocery's ? pic.twitter.com/S3KHI51X66

— ? Chloë (@CBieberBelieve) October 4, 2016

Deze Beliebers liggen alvast op de eerste rij voor het concert van Justin Bieber in het Sportpaleis morgen. https://t.co/lnFjcGS3B0 pic.twitter.com/sPmev1dOXL

— VTM NIEUWS (@VTMNIEUWS) October 4, 2016