Ben Hermans verlengt contract bij BMC

door
Belga
Leestijd 1 min.

Ben Hermans heeft een contractverlenging bij BMC ondertekend en gaat voor een vierde seizoen op rij aan de slag bij de Amerikaanse wielerformatie. Dat heeft BMC bevestigd, contractdetails werden niet bekendgemaakt. De 30-jarige Hermans staat al sinds 2014 op de BMC-loonlijst, daarvoor reed hij voor RadioShack en Topsport Vlaanderen. "Ik heb het altijd al leuk gevonden om voor BMC te rijden, het is een van de beste teams ter wereld", klinkt het.

"Zelfs na drie seizoenen heb ik het gevoel dat we vooruitgang boeken en dat er in 2017 nog meer mogelijk is. Volgend jaar wil ik nog een stap vooruit zetten en een wedstrijd in de World Tour winnen. Ik was er al een paar keer dichtbij en de Ronde van Spanje heeft me het nodige vertrouwen voor het rondewerk gegeven. Volgend jaar wil ik dus ook iets laten zien in de Grote Rondes", aldus Hermans, die dit jaar nog op het podium stond in de Ronde van Burgos en veertiende werd in de eindstand van de Vuelta.

"Ben is iemand die de leiders en het team kan bijstaan, maar ook zelf kan winnen. Ik ben heel blij dat hij blijft", verklaarde general manager Jim Ochowicz.

bron: Belga