Australiërs smullen van burgers in alle kleuren van de regenboog

Na de regenboogbagel, regenboogkoffie, het regenbooghaar en de regenboogwimpers, hadden we de buik vol van alle bonte kleuren. En toch lijkt er geen einde te komen aan de kleurrijke food hype, want een Australische bar heeft de regenboogburger geïntroduceerd. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Bar Luca uit Sydney kwam vorige week op de proppen met de Beauregard Burger als tribuut aan Gene Wilder. De acteur uit films als ' 'Young Frankenstein' en 'Willie Wonka and the Chocolate Factory' is vorige week overleden aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer. Hij werd 83 jaar.

"We hebben onze burger gebaseerd op de driegangenkauwgom uit de film over Willie Wonka", vertelt Sarah Robbins, zaakvoerder van de bar, aan Thrillist. Bij deze kauwgom proef je eerst tomatensoep, dan geroosterd vlees met gebakken aardappels en als toetje bosbessentaart met ijs. Zoals verwacht, komen deze smaken ook terug bij deze kleurrijke burger. Zo bestaat dit gerecht uit gesmolten kaas, een tomatensaus, frietjes en een jam van bosbessen. Missie geslaagd, lijkt ons.

A photo posted by Bar Luca (@barlucasydney) on

A photo posted by Bar Luca (@barlucasydney) on

A photo posted by Bar Luca (@barlucasydney) on

Foto Instagram / ndca