Apple Watch krijgt Pokémon Go, Super Mario komt op iOS

door
Belga
Leestijd 1 min.

In Californië is momenteel te voorstelling van de nieuwste producten van Apple aan de gang. Via een update kunnen gebruikers van de Apple Watch Pokémon Go spelen, en alle gebruikers van iOS zullen Super Mario kunnen spelen. De show begon met een filmpje van CEO Tim Cook die gevoerd wordt naar de show door James Corden van Carpool Karaoke, en waarin hij een liedje meezingt. Als eerste product werd ingezoomd op de nieuwste generatie van de Apple Watch. Tim Cook benadrukt dat de Apple Watch de tweede meest verkochte smartwatch is. Binnenkort komt een update van de Apple Watch, waarbij gebruikers ook Pokémon Go zullen kunnen spelen. Grootste vernieuwing bij de nieuwe Apple Watch 2 is dat het toestel waterdicht is en dit tot 50 meter diepte.

Cook liet ook al weten dat je binnenkort het legendarische spelletje Super Mario zal kunnen spelen op iOs. Hoe harder je tapt op het scherm, hoe hoger Mario springt.

Van de nieuwste iPhone 7 is al heel wat uitgelekt, maar werd door Cook nog niets officieel gezegd. Wel is er geen koptelefoongaatje meer in en worden bluethooth oortjes meegeleverd.

bron: Belga