Tiener is reddende engel voor oude dame op roltrap

Af en toe verschijnen er foto's op het internet waardoor je opnieuw gelooft in de goedheid van de mens. Dat is ook het geval bij het plaatje van de Amerikaanse Leah Kerr.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Leah Kerr was gaan winkelen met haar grootmoeder Carma. Op een bepaald moment kwam de oudere dame bovenaan een roltrap vast te zitten. "Mijn grootmoeder, mijn twee dochters en ik waren aan het winkelen. Ik droeg alle zakken en probeerde intussen de twee meisjes een hand te geven. Pas toen ik op de roltrap stapte, besefte ik dat mijn oma te bang was om te volgen", schrijft ze op Facebook.

"Ik voelde me vreselijk. Mensen liepen haar gewoon voorbij of vroegen of ze opzij wou gaan, tot een jongen haar zag. Niet alleen was hij niet te beschaamd om haar te helpen, maar hij hield ook haar hand vast tot beneden."

De jongen in kwestie was de 19-jarige Alujwyon Lowery. "Hij zei dat hij mijn hand zou vasthouden en dat ik gewoon moest stappen als hij dat deed", aldus Carma. "Hij was zo vriendelijk." De goede daad bleef ook op Facebook niet onopgemerkt, want de post heeft al meer dan 10.000 likes verzameld.

Foto Facebook / Leah Kerr