Man boekt vlucht met tussenstop van 47 jaar

Niemand vindt het leuk om over te stappen tussen vluchten, maar wat James Lloyd overkwam slaat alles. Toen hij een vlucht wou boeken van het Nieuw-Zeelandse Christchurch naar Londen, stelde de populaire vliegwebsite Skyscanner voor om een tussenstop te maken in Bangkok van meer dan 413.000 uur. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Lloyd dacht een mooie prijs voor zijn vlucht te scoren via de prijsvergelijker, maar hij kwam bedrogen uit. Eerst zou de man 413.000 uur - omgerekend zo'n 47 jaar - moeten wachten in de hoofdstad van Thailand, om dan nog een tweede overstap te maken in Dubai van 8,5 uur.

Het is geen verrassing dat de onfortuinlijke Nieuw-Zeelander het niet eens wat met deze suggestie. Hij nam er een screenshot van en vroeg aan Skyscanner hoe hij zijn wachttijd best kon invullen.

"Als je geen grote fan bent van de terminal, zouden we aanraden om die jaren buiten het vliegveld door te brengen", klinkt het ludieke antwoord van het bedrijf. Andere suggesties waren de Moon Bar in Bangkok, een cruise op de Chao Phraya-rivier of het najagen van een carrière als thai chi-expert in het Lumpini Park. Daarnaast beloofde het personeel van Skyscanner ook om te controleren wat er mis liep bij het reisadvies.

Foto Pexels