Studio 100 viert twintigste verjaardag in Plopsaland De Panne

door
Belga
Leestijd 1 min.

Studio 100 blaast twintig verjaardagskaarsjes uit en laat dit niet onopgemerkt voorbijgaan in Plopsaland De Panne. Zowat 5.500 bezoekers genoten van een grote verjaardagsshow op het Dorpsplein en vanavond volgt nog een sterrenparade door het attractiepark. Dat meldt Plopsaland. Om 14.30 uur werd een verjaardagsfeest op gang getrokken met alle bekende figuren. Zo kwamen de bemanningsleden van Piet Piraat zijn Scheve Schuit, alle vrienden van Kabouter Plop en de cast van Samson & Gert nog eens samen. Ook de nieuwe K3-meisjes feestten mee, samen met heel wat nieuwe figuren zoals Flin en Flo en Lolly Lolbroek.

In totaal zijn 13.500 bezoekers in het park. Die werden getrakteerd op onverwachte "meet & greets".

Vanavond volgt nog een grote sterrenparade met alle bekende karakters van het productiehuis. Plopsa belooft opnieuw een groot feest met veel spektakel en muziek.

Plopsaland stelde voor deze dag uitzonderlijk 5.000 toegangstickets ter beschikking aan een reductietarief. Die gingen vlot de deur uit. Studio 100 bouwde in 20 jaar tijd een media-imperium uit, goed voor 1.000 voltijdse jobs en een omzet van 151,4 miljoen euro in 2015.

bron: Belga