Jupiler Pro League - Eupen heeft eerste zege van seizoen beet

Eupen heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. De ploeg uit de Oostkantons ging zaterdag op Westerlo winnen met 1-2. In KV Mechelen-Kortrijk bleef het 0-0. Eupen kwam al in de tiende minuut van de wedstrijd op voorsprong via Florian Taulemesse. Tien minuten voor tijd wist Michalis Manias tegen te scoren, tegen de gang van de spel in. Maar amper twee minuten later scoorde Henry Onyekuru alweer tegen.

De nieuwkomer in de Jupiler Pro League heeft zo zijn eerste drie punten beet. Westerlo heeft na drie speeldagen slechts een punt.

In KV Mechelen-Kortrijk bleef het zaterdagavond 0-0. KV Mechelen viel al in de achtste minuut met tien spelers, nadat Nils Schouterden rood had gekregen. Schouterden trok aan de noodrem na een doorbraak van Xavier Mercier.

Eerder op de avond speelde AA Gent gelijk tegen Charleroi (1-1). Ook Genk en Waasland-Beveren spelen zaterdagavond.