Jupiler Pro League - Charleroi en AA Gent spelen 1-1 gelijk

Charleroi heeft zaterdag thuis 1-1 gelijkgespeeld tegen AA Gent. Renato Neto opende na een kwartier in de eerste helft de score, maar David Pollet prikte even later tegen. Charleroi mist zo de kans om op de derde speeldag alleen aan de leiding te komen. In de eerste helft had AA Gent de overhand, maar de betere kansen waren voor Charleroi. Toch stond het aan de rust nog 0-0. In de tweede helft schoot Renato Neto (58) AA Gent op voorsprong, maar David Pollet, tot dan toe ongelukkig in de afwerking, maakte in de 70ste minuut gelijk.

Charleroi miste zo zijn kans om alleen op kop te komen in de Jupiler Pro League. Het voert nu samen met Anderlecht de rangschikking aan met 7 punten op 9. Zondag kan Zulte Waregem nog over Charleroi en Anderlecht wippen. Daar is een zege tegen Standard voor nodig.