Netflix zet per ongeluk ondertitels van zaalshow komiek onder natuurdocumentaire

Streamingdienst Netflix heeft een heel grappige vergissing begaan. De ondertitels van een zaalshow van de Amerikaanse komiek Aziz Ansari kwamen onder een natuurdocumentaire te staan, wat tot lachwekkende resultaten leiden.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Wat als dieren konden spreken? De Vos Reinaert heeft al bewezen dat we zouden kennis maken met hun duistere, manipulerende kant van het dierenrijk en als we iets van Madagascar hebben geleerd is het dat zebra's de grootste bangerikken van de jungle zijn. Netflix leek onlangs, na een technische foutje, een eigen onderzoek naar de verbale mogelijkheden van dieren te voeren.

Een bug in het systeem van de streamingdienst zorgde ervoor dat de ondertitels van een zaalshow van komiek Aziz Ansari, bekend van onder andere 'Parks and Recreations', onder de beelden van een natuurdocumentaire kwamen te staan. Het grappige gevolg was dat het leek alsof de dieren de ene na de andere grappige oneliner uitkraamden.

Gelukkig voor iedereen die op dat moment naar niet de reportage keken, postte iemand enkele beelden om Imgur. Het gevolg laat zich raden: als waterpokken in een kleuterklas, verspreidden de beelden zich razendsnel.

Foto's Imgur / BenMeiri84