Twee neven sturen al 47 jaar dezelfde verjaardagskaart over en weer

De beste verjaardagscadeau's zijn vaak de simpelste. Daarom sturen twee neven elk jaar telkens exact dezelfde verjaardagskaart naar elkaar. Ondertussen zijn ze al 47 jaar bezig.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

In 1970 kocht Bill of Steve, wie het exact was is in de loop der jaren onduidelijk geworden, een verjaardagskaart voor 0,25 pond. Op de voorkant van de kaart stond "Happy birthday to my good looking relative" en binnen las het "(Save this card. You can send it to me on my birthday)". Zo gezegd, zo gedaan, dachten de twee neven.

Al 47 jaar lang gaat bij de verjaardag van één van de twee de kaart op de post. Bij aankomst wordt de envelop geopend, doorstreept de jarige de handtekening van de afzender en zet de zijne ernaast. Ondertussen is de witruimte al zo goed als volledig gevuld met doorstreepte krabbels.

De tands des tijds heeft zijn effect gehad op de kaart. De hoeken binnen af te rafelen, de kleuren zijn vergeeld en de rug van de kaart moet met plakband bij elkaar gehouden worden. Maar de neven zijn vastberaden om zich de moeite te blijven besparen van elk jaar op zoek te gaan naar een nieuwe, originele kaart.

Foto Reddit / LincolnsLostSpeach