Dit deed Robin Williams ooit als Mrs. Doubtfire in een seksshop

Als acteur moet je ervoor zorgen dat mensen echt geloven dat ze naar iemand anders kijken. De helaas overleden acteur Robin Williams testte ooit zijn vertolking van Mrs. Doubtfire door in een seksshop een tweekoppige dildo te kopen.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

De film Mrs. Doubtfire dateert al van 1993 en was toen een ongelooflijk groot succes. De vertolking van Robin Williams van de oude, Schotse oma, die op zijn gezin komt passen, wordt beschouwd als één van zijn grote acteerprestaties en etaleerde nog maar eens zijn komisch talent. Maar de acteur, die vorig jaar stierf aan een overdosis, bereidde zich op een opmerkelijke manier voor op de rol.

De Amerikaan wou zeker zijn dat zijn kostuum en accent geloofwaardig was. Daarom stapte hij, volledig in outfit, een seksshop binnen. Zonder te verpinken, wees hij een grote, tweekopige dildo aan en vroeg: "Heb je die ook zonder aders?"

De eigenaar van de zaak was even van slag door de nonchalante vraag van de oma. Nog meer toen Williams ook vroeg naar geparfumeerd glijmiddel. Na enkele minuten begon de zaakvoerder door te hebben dat er niets niet klopte en ontdekte hij dat er onder de brede jurk een gevierd acteur schuilging.

Foto outnow.ch