Chocoladeliefhebbers kunnen hun hartje ophalen op 'Festella'

Chocoladeliefhebbers aller landen kunnen op 16 juli naar hartenlust smullen op het nieuwste foodfestival van Nederland: 'Festella'. De feestelijke gelegenheid staat volop in het teken van chocopasta Nutella. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Zo kunnen bezoekers zich op het Stadspodium tegoed doen aan de meest bizarre creaties met het beroemde broodbeleg: van pizza's tot broodjes kebab met Nutella. Daarnaast wordt er ook speeddaten met passende versnapering georganiseerd, kunnen bezoekers zich onderdompelen in een bad gevuld met het heerlijke snoepgoed en kan de romantische chocoladeliefhebber voor één dag in het huwelijksbootje treden.

Volgens de Facebookpagina van het evenement kunnen zoetekauwen ook fans van hartige maaltijden met zich meenemen, aangezien er een naast allerlei chocoladeloze activiteiten ook plaats is voor foodtrucks en een barbecue.

Aan enthousiaste bezoekers zal er ook geen tekort zijn. Via Facebook gaven meer dan 8.000 mensen al te kennen dat ze aanwezig zullen zijn, terwijl zo'n 34.000 anderen interesse tonen in een dagje in het teken van Nutella.

AFP / G. Cacace