Cheerios stapelen op baby's is nieuwste internethype

Vergeet de dansende katten of niezende panda's. Het internet heeft een nieuwe uitdaging gevonden en dat is Cheerios stapelen op slapende baby's. Met de hashtag #CheerioChallenge delen troste ouders hun allerhoogste stapeltjes.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Als nieuwbakken ouder moet je je ergens mee bezighouden. Het leven is namelijk meer dan een aaneenschakeling van overvolle pampers en slapeloze nachten en om dat te bewijzen wagen meer en meer ouders zich aan de Cheerio Challenge. Daarbij is het de bedoeling om zoveel mogelijk van de ontbijtgranen op het hoofd van een slapende baby te stapelen.

De uiteindelijke bedoeling is om een zo hoog mogelijk stapel te maken. Er zijn ook vaders die voor een decoratiever resultaat kiezen en het gezicht bedekken met meerdere torentjes. Waar Cheerios exact staan, is van minder belang. Dus zowel de neus, het voorhoofd als de wangen zijn toegelaten.

Ouders die de ontbijtgranen met succes verticaal geordend hebben op het aangezicht van hun nageslacht, delen als bewijs daarvan foto's via de hashtag #CheerioChallenge. Enkele van de schattige resultaten vind je hieronder.

— Amber Rose (@ARoseWK) 19 juni 2016

 

Set a new world record with my son today! I got 25 Cheerios on Coby's head! #cheeriochallenge pic.twitter.com/LwIjroOCou

— Justin Keefer (@chiefjungle) 19 juni 2016

 

- Life of Dad user, A. Moss pic.twitter.com/gvk7Ip7tHb

— Life of Dad (@LifeofDadShow) 17 juni 2016

 

Hubby just managed 13, he's so chuffed! #CheerioChallenge #Connie #newborn pic.twitter.com/s5p0ZLuXzj

— Mrs Bishop (@lucybishop2012) 17 juni 2016

Foto Twitter / ARoseWK