De werkdag van Benny Maes

door
Stefan
Leestijd 1 min.

Benny Maes is verantwoordelijk voor het team dat binnen Argenta de applicaties van de levensverzekeringen maakt en onderhoudt.

08u00 - Start

“Met een koffie overloop ik de werkzaam­heden van de dag met mijn collega-teamleider van het andere team. We bespreken de meetings en de acties die moeten ondernomen worden.”

09u45 - Afstemmingsmeeting

“Op een kwartier lopen we met het team door de day-to-day-werkzaamheden van de ontwikkelaars om de taken op elkaar af te stemmen en eventuele problemen die ze zijn tegengekomen, kort te sluiten. Om het kort en bondig te houden, doen we dit rechtstaand.”

10u30 - Capaciteitsplanning

“Ik bekijk de inschattingen van de komende projecten die ik heb binnengekregen voor het team. Op basis van de beschikbare middelen wijs ik personen toe aan bepaalde projecten, zodat zij die kunnen opnemen.”

11u00 - 1-on-1

“Ik zit samen met de expert van het domein om de verschillende projecten en de workload door te spreken. We bespreken ook even de leercurve van de nieuwe mede­werkers en sturen de coaching hiervoor bij waar nodig.”

12u30 - Workshop

“Om een nog betere samenwerking te krijgen met de hoofdleverancier, zitten we samen met alle partijen om onze toekomst­verwachtingen te bespreken. Op deze manier weet de leverancier welke vragen er op hem af zullen komen in de toekomst.”

16u30 - Nabespreking

“Met de collega's evalueer ik nog even de workshop.”

17u00 - Einde van de werkdag

Deze testimonial wordt u aangeboden door Metro-partner Argenta.