Zomerse verfrissing

Gun jezelf deze zomer tijdig wat verfrissing. Ruimte, parfums en smaken... meer heb je niet nodig om een zen gevoel te ervaren. Laat je huid, lichaam en geest genieten van de gouden combinatie van lucht en water.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Liquid Care

Crèmes zijn in de cosmeticawereld niet weg te denken, maar voortaan is vloeibare verzorging of liquid care een must voor een gehydrateerde huid. Want, wat is er beter dan water om je huid een frisse boost te geven? En dat hebben alle merken begrepen! Zo lanceerde Lancôme Energie de vie voor een stralende teint en bracht Galénic Aqua Infini uit, een serum boordevol water.

Aromatisch water

Een boost van frisheid terwijl je je lichaam verwent, het kan eenvoudigweg met aromatisch water. Dat kan heel simpel zijn. Neem een grote kruik met mineraalwater. Snijd lange plakjes komkommer met een dunschiller en voeg ze eraan toe. Of probeer deze frissere variant: breng het water op smaak met enkele schijfjes limoen, takjes munt en wat geraspte gember.

Nevel uit de wijnstreek

Een hydraterende spray is perfect om jezelf te verwennen. Caudalie lanceerde onlangs Eau de raisin voor gevoelige huid, rijk aan polyfenolen en mineralen. Het wijndomein Château Smith Haut Lafitte is het geheim achter de heilzame werking van deze nevel.

Heerlijk fris parfum

Zo'n zes jaar na de lancering van Acqua di Gioia stelt Giorgio Armani ons Air di Gioia en Sun di Gioia voor. Air di Gioia is tegelijk luchtig en prikkelend en is gebaseerd op een mix van pioen, ylangylang en oranjebloesem. Sun di Gioia is dan weer helderder en sensueler en opent met bergamot, fresia en een zeebriesakkoord.

Buitenyoga

Neem bij de eerste zonnestralen je yogamatje mee naar buiten en adem de frisse buitenlucht in. Zo word je opnieuw één met de natuur en herbron je je lichaam en geest. Buiten yoga beoefenen is heel eenvoudig. Rol je matje uit in een park en draag een outfit waar je vrij in kan bewegen. Dat kan met deze kledinglijn van Calvin Klein, beschikbaar bij Zalando.

Self defense

Self is het nieuwe 100% Belgische en 100% natuurlijke cosmeticamerk. Het assortiment is ontwikkeld door voormalig klinisch psychologe Isabelle Ulenaers en is gegarandeerd zonder parabenen en chemische bestanddelen. Bij de dagcrèmes is hydratatie het kernbegrip. Ze zorgen voor een gezonde en zijdezachte huid. Daarnaast is er Boost of Oxygen voor een frisse gelaatsscrub.

De perfecte metGazelle

Heb je behoefte aan wat beweging voordat je je op een zonnig terras nestelt? Dan is een deugddoend fietstochtje richting het stadscentrum wellicht de geknipte ontspanning. Deze lichte Gazelle vervoert je veilig door de stratenjungle en verzekert dankzij zijn drie versnellingen en het handige Brooks-zadel optimaal rijcomfort. Dit stalen ros is nu tegen een fikse korting te verkrijgen in één van de 15 winkels van Fiets! of online op www.fiets.be

De hoogste sferen

De band Marconi Union uit Manchester had nooit verwacht dat zijn muziek door wetenschappers zou worden onderzocht. Het nummer Weightless is volgens die onderzoekers de meest relaxerende muziek aller tijden. In die mate zelfs dat sommigen het tien uur aan een stuk op Youtube bekeken. Deze ultieme ambientgroep kondigt voor dit jaar een nieuw album aan.

Door Pierre Jacobs