Uma Thurman voelt zich aangerand

Op het jaar jaarlijkse amfAR-gala, een benefiet om geld in te zamelen voor aids-onderzoek, kuste een italiaanse zakenman Uma Thurman vol overgave op de mond. De actrice leek het helemaal niet erg te vinden, maar haar agent liet weten dat Thurman zich aangerand voelt.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

De Italiaanse ondernemer en voormalige Fiat-CEO Lapo Elkann zijn geluk kon niet op toen hij voor 175.000 euro aan de haal ging met een VIP-avondje voor de Victoria's Secret-modeshow 2016. Uit blijdschap trakteerde hij Uma Thurman, de gastvrouw van de veiling, op een innige kus. Thurman leek er zich aanvankelijk niets van aan te trekken, maar dat was slechts schijn volgens haar agent Leslie Sloane. "Dit is van het platst mogelijke opportunisme", zegt Sloane. "Zij wist van niks. Ergens in zijn hoofd moet hij gedacht hebben dat dit aanvaardbaar gedrag zou zijn, maar dat was het duidelijk niet. Het lijkt of zij er gelukkig mee was, maar zij wou dit niet. Ze voelt zich aangerand." De agent eist tevens de videopnames op van het voorval.

Lapo Elkann schonk zelf zijn Ferrari 458 Camouflage aan het benefiet. Het gala is een nevenevenement van het filmfestival van Cannes.

A new movie produced by #TheAsylum, starring #LapoElkann & #UmaThurman pic.twitter.com/XD61OTEvZN

— Vincenzo Occhionero (@Occhionero) 21 mei 2016

Is this how @Ferrari thinks its board members should behave? https://t.co/sv1julsTIx #Ferrari #Elkann #LapoElkann

— michael taylor (@wordsbymt) 21 mei 2016

Foto Twitter / Batman