Metro trapt het EK morgen al af!

door
Bruno
Leestijd 2 min.

Het is nog een maandje wachten voordat onze Rode Duivels een gooi doen naar de titel op het Europees Kampioenschap, maar bij Metro geven we morgen de aftrap al. De krant van vrijdag komt een speciale bijlage van 15 pagina's, die stuk voor stuk gewijd zijn aan Euro 2016. Van een overzicht van de grote sterren en de minder bekende Duivels tot kledingtips en een grote, uitneembare wedstrijdkalender. Heb je vrijdag geen toegang tot de krant? Je kan de wedstrijdposter ook downloaden op metrotime.be

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Vier weken lang (van 17 mei tot 9 juni) nemen we je mee on the road to France. Zowel in de krant als op de #EURO16-pagina op metrotime.be kan je dan de interessantste EK-artikels meepikken en natuurlijk houden we je ook op de hoogte via Facebook, Twitter, Whatsapp, Instagram en Pinterest! Onder andere de geschiedenis van de Duivels, cijfers, anekdotes en bekende Belgen over hun liefde voor voetbal passeren er de revue.

Op 10 juni barst de voetbalgekte helemaal los! Bij Metro vind je vanaf dan dagelijks de wedstrijdverslagen van gespeelde matchen en vooruitblikken op de beste wedstrijden, zoals de openingspartij tussen Frankrijk en Roemenië en de Britse derby tussen Engeland en Wales.

Maar het échte feestgedruis begint pas wanneer de Rode Duivels ten strijde trekken op de Franse velden! Op 13, 17 en 22 juni mag je je naast de wedstrijden ook verwachten aan leuke acties in het station Brussel Zuid. In samenwerking met Napoleon Games kan je er gratis gadgets scoren, mooie prijzen winnen en op de foto gaan met de tegenstander!