EK-selectie én dochtertje voor dolgelukkige Michy Batshuayi

door
Belga
Leestijd 1 min.

Michy Batshuayi zal 12 mei 2016 niet snel vergeten. De spits van Olympique Marseille werd door bondscoach Marc Wilmots immers beloond met een selectie voor het EK voetbal van komende maand in Frankrijk en vroeg in de ochtend werd zijn dochtertje geboren. "Dit is een geweldige dag, 12 mei zal nog lang in mijn geheugen blijven." "Dit voelt echt goed, ik ben dolblij. Ik verwachtte het toch wel een beetje, maar dit is een kinderdroom die uitkomt", reageert de spits in een videoboodschap op de website van l'OM. "Nu blijven er nog enkele stappen te nemen en ik moet ook hard blijven werken en me concentreren."

De drievoudige Rode Duivel vernam zijn selectie in het bijzijn van zijn ploegmaats en wist met zijn vreugde geen blijf. "Ik ben beginnen lopen en sprong in het zwembad", klonk het bij de topschutter van l'OM, die met Marseille op 21 mei nog de finale van de Franse beker speelt tegen Paris Saint-Germain. "Daar focussen we ons nu op, een finale speel je immers niet elke dag", aldus Batshuayi, die rond 5 uur 's ochtends dan ook nog eens voor het eerst papa is geworden van een dochtertje.

Nog vandaag bevestigde Franck Passi, coach ad interim bij Marseille, overigens dat 'Batsman' deze zomer sowieso vertrekt bij de club. "Iedereen weet dat hij gaat vertrekken. We weten waarom spelers Marseille verlaten, het is een kwestie van geld". Enkele Premier League-clubs, waaronder West Ham, volgen de 22-jarige spits op de voet.

bron: Belga