Barones verwart volwassene met een kind en begaat flater van formaat

Lingeriemagnaat Michelle Mone, die ook de titel van Barones draagt in het Verenigd Koninkrijk, heeft afgelopen weekend een misstap van formaat gemaakt in Vietnam. Na een speech tilde ze een volwassen man op, omdat ze dacht dat hij een kind was.
door
Kevin
Leestijd 2 min.

Barones Mone of Mayfair, de oprichter van lingeriemerk Ultimo Brand International, gaf afgelopen weekend een speech voor 3.000 toeschouwers op een conferentie voor ondernemers in Ho Chi Minhstad. Na haar uiteenzetting bedankte Nguyen Than Phat de barones met een boeket bloemen. Wegens zijn kleine gestalte en jeugdige uiterlijk, dacht Mone dat de bloemendrager een zesjarig jongetje was.

Lady Mone knuffelde Nguyen, waarna ze hem ophief om te poseren voor een foto. Volgens The Daily Mail riep een vrouw in het publiek toen "Zet hem neer, ik ben zijn echtgenote!" De lingeriemagnaat begreep al snel dat ze een misstap had begaan en zette de 22-jarige vastgoedmakelaar terug op de grond.

"Ik dacht al dat er iets niet klopte, zijn tanden waren felgeel. De kerel maakte er geen probleem van en de hele zaal bulderde van het lachen", getuigt Barones Mone aan The Daily Mail. Mone deelde haar flater nadien nog op Twitter, inclusief de gênante foto met de Vietnamese makelaar.

Most embarrassing moment.Speaking in Vietnam to 3,000 people,thought this was a 6 year old,picked him up,he's a MAN? pic.twitter.com/VqNR86dsUi

— Lady Mone (@MichelleMone) 7 mei 2016

Nguyen Tan Phat trok naar Facebook om zijn kant van het verhaal te doen. Hij had absoluut geen probleem met de misstap van de Barones, maar verduidelijkte wel dat hij geen echtgenote heeft en dat zijn tanden niet geel zijn van het roken. Sterker nog, "Ik denk dat ik na dit evenement zeker en vast beroemd wordt", aldus de man op Facebook.

Foto: Twitter / @MichelleMone