Komiek Russell Brand wordt papa

De vriendin van de 40-jarige komiek en acteur Russell Brand zou al vijf maanden zwanger zijn. Volgens zijn vrienden wou de toekomstige vader al jaren een gezin stichten en komt die droom nu eindelijk uit.
door
Julie
Leestijd 1 min.

Voor Brand met zijn huidige vriendin Laura Gallacher samen was, had hij een relatie met Katy Perry. Ook toen al wou hij een gezin stichten, maar zijn voorkeur voor jonge vrouwen speelde hem parten. Perry voelde zich nog te jong voor kinderen. De 27-jarige Laura hoorde haar biologische klok gelukkig voor de komiek al wel tikken.

"Russell heeft veel vrouwen gehad, maar nu gaat het alleen maar om Laura en zijn toekomst als papa", vertelt een vriend van Brand aan The Sun. "Het koppel geniet van elk moment. Ze zijn druk bezig met het kiezen van een naam voor het kind."

De relatie tussen de komiek en Laura, het jongere zusje van TV-presentatrice Kirsty Gallacher is niet volledig nieuw. In 2007 kwam er een einde aan hun eerste relatie. Daarna trouwde hij met Katy Perry. Toen dat huwelijk na een jaar op de klippen liep, zocht hij weer contact met Laura.

Foto AFP / F. Brown