AC/DC-fans kunnen geld terugeisen

Wie geen zin heeft om Axl Rose aan het werk te zien als zanger van AC/DC kan zijn geld terugvragen. Dat geldt ook voor de Belgische fans die een ticket kochten voor het optreden van de Australische rockband op 16 mei in Werchter.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Vorige maand maakte AC/DC bekend dat Brian Johnson door gehoorproblemen zou stoppen als zanger van de band. Met Axl Rose kwam de vervanger uit onverwachte hoek. De zanger van Guns N' Roses kan echter op weinig sympathie rekenen bij de fans van AC/DC en velen weigeren om hem aan het werk te zien als frontman van de Australische rockers.

Van donderdag 28 april tot maandag 2 mei om 20 uur kunnen terugbetalingen via deze link worden aangevraagd. “Hoewel verkoopsvoorwaarden van de tickets niet voorzien in een terugbetaling om reden van een wijziging in de bezetting van een band, is nu beslist dit uitzonderlijk wel mogelijk te maken”, laat organisator Live Nation weten. Via de wachtlijst worden de tickets opnieuw in verkoop gebracht.

In 2014 werd bekend dat medeoprichter Malcolm Young aan dementie leed en moest worden opgenomen in een verzorgingshuis. De gitarist werd vervangen door neef Stevie Young.

Foto AFP / K. Winter