Dylan, McCartney en The Rolling Stones op hetzelfde festival?

door
Belga
Leestijd 1 min.

The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan en Neil Young, allemaal samen op een en dezelfde affiche. Daarover is GoldenVoice gesprekken aan het voeren, zo schreef Los Angeles Times vrijdag. Volgens de krant wil GoldenVoice, de organisator van het Amerikaanse festival Coachella, hen van zeven tot negen oktober allemaal laten optreden in de Californische woestijn. Ook The Who en Roger Waters zouden van de partij zijn.

De levende muzieklegendes zijn intussen allemaal zeventigers, met uitzondering van de gitarist van de Stones, Ronnie Wood, die 68 is. Toch lokken ze afzonderlijk nog steeds een massa volk naar hun shows.

Als GoldenVoice het plan kan verwezenlijken, zou het de eerste keer zijn dat Bob Dylan en Paul McCartney op dezelfde affiche staan. Het festival in oktober zou ook wel eens het laatste optreden kunnen worden van The Who, aangezien de bandleden eerder suggereerden dat hun pensioen in aantocht is. Hun tournee zou normaal gezien volgende maand aflopen, maar ze hebben al enkele concerten in juni toegevoegd aan hun agenda, om te kunnen spelen op muziekfestivals in Europa.

Bron: Belga