Komt een politie te paard een bar binnen ...

Sommige scenario's van moppen zijn moeilijk te geloven, maar een politieagent te paard die een café binnenwandelt klinkt helemaal ongeloofwaardig. In een bar in Sydney, aan Bondi Beach, werden klanten hier daadwerkelijk mee geconfronteerd.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Jonno Seidler reed dit weekend langs Bondi Beach, wanneer hij plots een opmerkelijk tafereel vaststelde. Een politieagent te paard stond doodleuk in het midden van de bar van het Beach Road Hotel. De freelancejournalist stapte uit zijn wagen en nam meteen een foto om te delen op zijn Instagrampagina.

"Ik heb al politie te paard gezien in Bondi, maar nooit eerder in een bar", getuigt Jonno aan The Sydney Morning Herald. Hij schat dat het paard en de agent ongeveer drie minuten in de bar bleven. "Alle mensen keken verbijsterd, niemand wist hoe ze moesten reageren op de situatie", aldus de fotograaf.

Het management van het hotel bevestigde aan The Sydney Morning Herald dat ze een paard over de vloer kregen, maar ze zouden het geen drankje gegeven hebben. Een woordvoerder van de politie beweert dat de agenten te paard op patrouille waren en de bar betraden nadat de eigenaar hen uitnodigde voor een vriendelijk praatje onder buren.

Archiefbeeld: Belga / L. Claessen