Man met robotpenis viert ontmaagding op 44-jarige leeftijd

Het heeft geduurd tot zijn 44, maar nu heeft Mohammed Abad uit Edinburgh eindelijk zijn maagdelijkheid verloren. De Britse man gaat door het leven met een robotpiemel omdat hij zijn geslachtsdeel verloor in een ongeluk toen hij zes was.
door
Charlotte
Leestijd 1 min.

"Het was fantastisch. Ik wachtte al sinds mijn achttiende. Er is een grote last van mijn schouders gevallen", getuigt de kersvers ontmaagde Abad. Met een bionische penis van 70.000 pond (omgerekend 90.000 euro) is dat geen evidentie. het technische hoogstandje werd in 2012 gemaakt met een stuk huid van zijn arm.

Het kunstmatige lid kan worden opgeblazen via twee buisjes die langs het geslacht lopen. Tijdens le moment suprême wilde zijn kostbare geslachtsdeel overigens niet meewerken, maar gelukkig was het de dag erna wél raak. "Na afloop had ik een grote glimlach op mijn gezicht."

Het was de 35-jarige sekswerker Charlotte die Abad zijn ontmaagding schonk, gratis en voor niets. "Ik ben vereerd dat hij mij heeft verkozen om hem zijn maagdelijkheid te ontnemen", verklaart de prostituee aan Daily Mirror.

Man fitted with bionic penis after childhood accident loses virginity at 44 https://t.co/tBu8A6ACqg pic.twitter.com/rRNjoHM8aS

— Daily Mirror (@DailyMirror) March 21, 2016