Nieuwste hit van Beyoncé doet kassa rinkelen in restaurantketen

Tijdens het weekend van de Super Bowl stelde Beyoncé het pittige lied 'Formation' voor. Het nummer is een hommage aan haar roots, die in het zuiden van de Verenigde Staten liggen. De liedjestekst gedijt nu op Twitter en zorgt zelfs voor betere verkoopcijfers bij een restaurantketen.
door
Kevin
Leestijd 2 min.

"When he fuck me good, I take his ass to Red Lobster, 'cause I slay", luidt een regel uit 'Formation'. In het Nederlands komt het erop neer dat Beyoncé trakteert op een etentje in Red Lobster, een restaurantketen gespecialiseerd in kreeft en andere zeevruchten, als ze tevreden is over de bedprestaties van haar bijslaap.

When you realize your dad took your mom to red lobster every week pic.twitter.com/Re7PPLmbvI

— John Legend (@johnlegend) 6 februari 2016

Dat stukje tekst werd opgepikt en gedeeld door enkele Twitterprominenten, zoals zanger John Legend en model Kendall Jenner. Binnen de kortste keren was de restaurantketen zelfs een trending topic op de sociaalnetwerksite.

?? take his ass to Red Lobster

— Kendall Jenner (@KendallJenner) 6 februari 2016

Dat legde geen windeieren voor Red Lobster. Een woordvoerder voor het restaurant bevestigde aan Quartz dat de verkoopcijfers met maar liefst 33% waren gestegen tegenover de vorige zondag van de Super Bowl. Blijkbaar zijn heel wat Amerikanen tevreden over de prestaties tussen de lakens. Bij Red Lobster kon er een bedankje af in de vorm van een tweet:

You definitely slay, @Beyonce. Thanks for one heck of a weekend. https://t.co/7IJfyl76k5

— Red Lobster (@redlobster) 9 februari 2016