Sterrenchef kookt met Mc Donald's ingrediënten

Sterrenchef Neal Fraser bewijst dat we Mc Donald's niet langer mogen bestempelen als low culture. In tegendeel, hij maakte een smakelijk menu volledig geïnspireerd op de producten die Mc Donald's gebruikt. En de gasten wisten nergens van.
door
delphine
Leestijd 1 min.

Een groep van 40 recensenten werd uitnodigd voor een wat Fraser noemde ‘experimenteel menu'. Maar geen van de foodies had door dat de producten die hij gebruikte dezelfde waren als die je tussen je hamburger krijgt in de Mc Donald's. Hij liet zich inspireren door de salades, wraps, desserten en natuurlijk de hamburgers.

De recensenten waren verbaasd toen Fraser het geheim onthulde. Het kon de meesten wel smaken en ze waren vooral onder de indruk van de grote hoeveelheid variëteit die Fraser op het bord kon toveren door simpele producten te gebruiken. Hij creëerde immers een vijf-gangenmenu met onder andere advocado soep, bindsla en spekjes afgewerkt met karnemelk, meatballs en een maple crumble.

5-course dinner by @nealfraser tonight... With McDonald's ingredients! Crazy!!! #atasteofsocal pic.twitter.com/jFaOkNWerD

— Sharon Wu (@modelsharonwu) February 4, 2016